Doi barbati au batut trei persoane in urma unui conflict produs la un bar din Botosani. Dosare penale pentru tentativa de omor

Doi botoșăneni, de 32 și 48 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor. Victimele au vârste de 15, 21 și 45 de ani.

În cursul serii de miercuri, 21 februarie, polițiștii din Hlipiceni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe terasa unui bar din comuna Călărași, județul Botoșani, are loc un conflict între mai multe persoane.

Forțele de ordine dirijate la fața locului au stabilit că miercuri, în jurul orei 19:30, între cinci persoane aflate pe terasa barului a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia doi bărbați, de 32 și 48 de ani, ar fi lovit victimele, în vârstă de 21, 15 și 45 de ani, și ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor înțepător acestora, provocându-le leziuni fizice care au necesitat transportul la o unitate spitalicească.

Doi barbati au batut trei persoane in urma unui conflict produs la un bar din Botosani. Dosare penale pentru tentativa de omor

Ulterior comiterii faptelor, persoanele bănuite de comiterea acestora au părăsit localul respectiv, fiind identificate de polițiști pe raza localității de domiciliu.  

În urma cercetărilor efectuate de către echipa operativă formată din poolițiștii de investigații criminale, polițiști criminaliști și polițiști de ordine publică, cei doi bărbați de 32 și 48 de ani, au fost identificați pe raza localității de domiciliu, ulterior, fiind conduși la sediul poliției și reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *