Doi angajati ai spitalului din Barlad au fost concediati dupa ce au bruscat un batran

Doi angajati ai spitalului din Barlad au fost concediati dupa ce au bruscat un batran. Incidentul s-a petrecut pe 25 ianuarie.

Doi angajati ai spitalului din Barlad au fost concediati dupa ce au bruscat un batran

Infirmiera si brancardierul de la Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman din Barlad care au bruscat un batran, pe data de 25 ianuarie au fost dati afara de conducerea unitatii medicale. In urma anchetei interne a Comisiei de Disciplina s-a propus desfacerea contractelor individuale de munca a celor doi angajati iar managerul spitalului s-a conformat.

CITESTE SI: Ancheta la Spitalul Elena Beldiman Barlad dupa ce un batran ajuns la urgente este bruscat de o infirmiera si un brancardier

Cei doi au fost inregistrati cand au bruscat efectiv un batran ajuns la urgente, care nu se putea tine pe picioare. Barbatul voia sa se aseze pe un alt pat dar a fost luat pe sus de personalul unitatii medicale. Infirmiera i-a spus sa termine circul iar brancardierul a injurat.

„Stați, doamnă, să mă așez pe pat”, spune batranul în timp ce este apucat de brațe de cei doi angajați ai spitalului. „Uite patul aici”, îi răspunde brancardierul.

Femeia, intervine pe un ton ferm: „Ei, atâta circ! Haide odată sus. Să îl punem aici și să-l deie jos când a fi să îl ieie acasă”.

„Dă drumul un pic! Băi băga-mi-aș… ”, a spus nervos brancardierul.

Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *