Doctori de renume mondial evaluează cazuri ale bolnavilor de cancer din Iași

acibadem

Experții ACIBADEM vor analiza dosare medicale ale pacienților și își vor spune recomandările legate de diagnostic și tratament.

Un diagnostic dificil precum cancerul sau chiar și o suspiciune de boală oncologică ne aruncă într-o furtună de griji și căutări medicale pentru a fi siguri că luăm cele mai corecte și potrivite decizii într-un moment atât de delicat. Dacă aveți o problemă medicală care vă îngrijorează și ați vrea să vă sfătuiți cu specialiști de renume mondial aveți această șansă chiar în Iași, unde puteți cere sprijinul biroului oficial ACIBADEM- grupul medical din Turcia care primește anual mii de pacienți din România.

Periodic, medici de renume ai spitalelor ACIBADEM din Turcia sosesc în România pentru întâlniri cu doctorii români, și evaluări ale dosarelor medicale. Un oncolog și un chirurg vor vizita Iașiul după jumătatea lunii iulie: este vorba despre Conf. Dr. Leyla Ozer, de la spitalul ACIBADEM Atakent, medic oncolog care tratează toată aria de tumori solide, dar în special cancerele tractelor gastrointestinale și tumorile rare, cum ar fi sarcoamele, și Assoc. Prof. Erman Aytac, de la spitalul ACIBADEM Maslak, un chirurg strălucit specializat în chirurgie robotică, chirurgie generală, tratamentul bolilor de pancreas și ficat, tratamentul bolii Crohn, chirurgie gastroenterologică și coloproctologică, tratamentul obezității. Atât ei, cât și specialiști de renume din alte arii medicale sunt disponibili pentru evaluări a doua opinie în probleme de sănătate.

An de an, mii de români ajung la spitalele ACIBADEM din Istanbul pentru servicii premium de sănătate, în special în centrele oncologice, cardiologice, de fertilitate, de medicină sportivă și de transplant.