DNA Iasi a retinut un barbat care a amenintat doi politisti, l-a lovit pe unul dintre ei si apoi a incercat sa-i mituiasca

DNA Iasi a retinut un barbat care a amenintat doi politisti, l-a lovit pe unul dintre ei si apoi a incercat sa-i mituiasca. A fost dispusa reținerea pentru 24 de ore, începând de ieri, a inculpatului R.G.C., pentru comiterea infracțiunilor de dare de mită, ultraj (două fapte), refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, distrugere, amenințare.

DNA Iasi a retinut un barbat care a amenintat doi politisti, l-a lovit pe unul dintre ei si apoi a incercat sa-i mituiasca

Potrivit procurorilor, in data de 19 februarie 2024, barbatul ar fi promis unor agenți de poliție sume de bani cuprinse între 3.000 lei și 30.000 de euro, pentru ca polițiștii să nu dispună față de acesta măsurile legale, în legătură cu mai multe infracțiuni săvârșite: distrugeri provocate unui autoturism cu care s-ar fi șicanat în trafic, acroșarea unui alt autovehicul în parcarea unui mall și refuzul de a i se recolta probe biologice.

CITESTE SI: DNA Iasi l-a trimis in judecata pe directorul SLDP Barlad pentru luare de mita

Concret, în data de 19 februarie, în timp ce se afla în sediul unei secții de poliție din municipiul Iași unde urma să fie cercetat pentru aspectele menționate mai sus, barbatul ar fi amenințat doi polițiști cu exercitarea unor violențe fizice, l-ar fi lovit pe unul dintre ei, după care, observând că această abordare nu va duce la nici un rezultat favorabil, acesta din urmă le-ar fi oferit agenților sumele de bani pentru a nu fi tras la răspundere penală.

Barbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Iași, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *