DJ Hardwell a cedat nervos şi a plecat de pe scenă, după ce echipamentul s-a defectat la festivalul SAGA: „Nu am fost plătit niciun ban!”

Festivalul SAGA și-a deschis porțile noaptea trecută pentru zeci de mii de oameni! Aflat la a patra ediție, cel mai mare festival de muzică din Capitală a oferit un spectacol pe cinste publicului. Rita Ora a fost cel mai așteptat artist al serii şi a încins atmosfera cu hiturile ei…dar şi cu mişcările senzuale. Noaptea nu s-a încheiat însă fără incidente.  

Mai mult decat un simplu festival de muzica, spectatorii s-au putut bucura de o experienta electrizanta care a reunit spectrul muzicii electronice cu cel al muzicii live.  

Seara a fost deschisă pe scena principală de Loreen, cântăreaţa suedeza, care în 2012 şi 2023 a câştigat Eurovisionul. Printre avioane, Romaero a devenit un imens ring de dans pentru fanii celor mai așteptați artiști ai momentului. Punctul culminant al serii a fost aparitia cantaretei britanice, Rita Ora! 

Spectatorii au fost în delir şi au putut cânta alături de artista cele mai cunoscute piese. Noaptea s-a încheiat cu un moment mai puţin plăcut pentru DJ-ul olandez Hardwell, care a fost nevoit să încheie show-ul din cauza unor probleme tehnice. 

Vreau să mixez pentru voi, tot echipamentul m-a dezamăgit. Nu pot presta. Îmi pare rău. Trebuie să anulez spectacolul, ca să ştiţi. Mulţumesc!”, a mărturisit pe scenă DJ-ul.

La scurt timp după răbufnirea artistului pe scenă, organizatorii Saga au reacţionat, spunând că echipamentul a fost folosit şi de ceilalţi artişti care nu au avut probleme, şi că orice situaţie putea fi rezolvată fără întreruperea bruscă a întregului spectacol. 

Astăzi, în a doua zi de festival, cei mai aşteptaţi artişti vor fi Raye, ARTBAT şi James Hype. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *