DJ 246 limita de judet Vaslui – Scheia – Ipatele – Tibanesti, scos la licitatie

Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor (DJADP) a lansat astăzi licitația pentru modernizarea drumului județean 246 limită județul Vaslui -Tufeștii de Sus -Scânteia -intersecție DJ 248 – Șcheia – Dragușeni – Ipatele – Țibănești, km. 20+450-56+506.

Pentru cei 36 de kilometri de drum ce urmează a fi reabilitat, valoarea estimată a lucrărilor este de 53.817.915,87 de lei fără TVA, acesta fiind de altfel, cel mai mare contract de finanțare din județul Iași, în cadrul Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Proiectul prevede și modernizarea a două poduri de pe acest tronson, construirea unuia nou și montarea de podețe la intrarea în gospodării. Pentru a asigura scurgerea apelor pluviale, vor fi amenajate șanțuri și rigole.

Lucrările vor trebui finalizate în 18 luni de la emiterea de către DJADP a ordinului de începere și vor fi garantate de constructor pentru o perioadă de trei ani. Ofertele pot fi depuse în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) până pe 23 mai, ora 15.00.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!