Discutii la Pascani pentru reabilitarea DN28 A care tranziteaza Pascaniul

In drum spre Suceava, secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Irinel Ionel Scriosteanu s-a intalnit cu primarul Pascaniului, Marius Pintilie. Acesta a cerut reabilitarea sectorului din DN 28 A care tranziteaza Pascaniul.

Discuția a început cu intersecția DN28A cu str. Avram Iancu de la bariera Blăgeşti, continuând cu pasajul peste calea ferată, elementele de pe traseu precum înființarea unor sensuri giratorii, reabilitarea trotuarelor, realizarea unor benzi de așteptare pentru virajul la stânga (ex.: intersecția cu str. Ion Creangă), înființarea unor stații de autobuz, finalizând cu realizarea de treceri de pietoni pe sectorul Șoseaua Neamțului din Gîștești, alături de refugii pentru pietoni într-o formă care să ajute la temperarea traficului pe acea pantă unde în prezent se circulă cu viteză.

„Am primit astăzi vizita domnului Secretar de Stat de la Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scriosteanu, subiectul fiind situația Drumului Național 28A, adică sectorul ce tranzitează Municipiul Pașcani. L-am rugat pe domnul Secretar de Stat să includă acest sector de drum în planurile viitoare de reabilitare pe care ministerul și CNAIR le au în plan și am primit promisiunea că va ține cont și va promova acest lucru”, a mentionat Marius Pintilie, primar Pascani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *