Director nou la TVR Iasi incepand de anul viitor

De la 1 ianuarie 2024, TVR Iasi va avea un nou director. Acesta va fi Ovidiu Mihaiuc, fost jurnalist de investigatie la TeleM, redactor sef la Ziua Iasi si realizator de emisiuni la Digi24 Iasi. Printre joburile din presa, Mihaiuc a mai ocupat postul de PR la CET Iasi si purtator de cuvant la Prefectura Iasi.

Decizia a fost luata saptamana trecuta de Consiliul de Administratie al TVR si are iz politic, Ovidiu Mihaiuc intrand in echipa TVR Iasi abia in urma cu un an. Acesta a fost amfitrionul evenimentelor publice ale PNL, in timpul ultimei campanii electorale.

Pentru Ovidiu Mihaiuc, noua functie, va fi o mare provocare, intr-un an cu 4 runde de alegeri electorale. Gestionarea unui colectiv format din peste 80 persoane si ruperea cutumei ca liderul studioului regional trebuie sa fie un om cu ani de experienta la TVR Iasi, vor apasa greu pe umerii noului director.

Actualul director, Catalin Sava a ocupat aceasta functie timp de 1 an si jumatate. Cu o bogata activitate culturala, Sava il inlocuise la randul sau pe Vasile Arhire, coordonator cu atribuţii de director executiv. Dupa ultima decizia a TVR, Gabriela Baiardi, producator executiv, va renunta la functie in semn de protest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *