Director general pentru industria aviației al unei companii rusești a murit după ce ar fi căzut beat din barcă

62286397

Ivan Pechorin, director general pentru industria aviației al companiei rusești Corporația pentru Dezvoltarea Orientului Îndepărtat și Arctic, a murit după ce ar fi căzut dintr-o barcă în largul coastei Vladivostok.

Potrivit Fox News, anunțul acestui deces a fost făcut, luni, de Corporația pentru Dezvoltarea Orientului Îndepărtat și a Arctic.

„Moartea lui Ivan este o pierdere ireparabilă pentru prieteni și colegi, o mare pierdere pentru corporație. Sincere condoleanțe familiei și prietenilor.” – a anunțat compania.

Pravda.ru, o agenție de știri pro-Kremlin, a anunțat că Pechorin și un grup de prieteni erau ”deja chercheliți” când s-au urcat, sâmbătă seara, pe o barcă pe insula Russky, în apropierea orașului Vladivostok.

Pechorin ar fi căzut de pe puntea din față a bărcii, la aproximativ 40 de minute de la începutul călătoriei, potrivit Pravda.ru. Corpul său a ajuns, luni, pe insula Russky.

Înainte de a muri, Pechorin a moderat o discuție la Forumul Economic de Est de la Vladivostok – mai exact miercurea trecută – care a avut drept temă extinderea accesului aviației în Orientul Îndepărtat.

În aceeași zi, Putin a călătorit la Vladivostok, pentru a se adresa Forumului Economic de Est.

„Nu am pierdut nimic și nu vom pierde nimic. În ceea ce privește ceea ce am câștigat, pot spune că principalul câștig a fost întărirea suveranității noastre”, a spus Putin la conferința despre războiul din Ucraina, potrivit unei traduceri Reuters.