Din martie, zborul IAȘI-TIMIȘOARA va fi operat de TAROM

Sharing is caring!

Incepand din data de 25 martie, locuitorii Moldovei vor avea ocazia sa calatoreasca, de la Aeroportul Iasi, pe ruta directa IAŞI – TIMIŞOARA si TIMIŞOARA – IAŞI. Ruta interna va fi operata de compania TAROM, cu o frecventa de patru zboruri pe saptamana.

Luni, miercuri, joi si duminica vor fi cursele interne intre Iasi – Timisoara si Cluj – Timisoara, iar acest proiect reprezinta un prim pas al unui proiect ambitios de operare intre punctele interne ale Romaniei, proiect initiat in anul Centenarului, prin compania nationala a Romaniei, conform conducerii companiei.

„Ne bucura nespus vestea ca pasagerii nostri vor avea din nou ocazia sa calatoreasca mai facil in Vestul tarii, ruta Iasi-Timisoara- Iasi fiind un suport pentru mediul de afaceri, mediul cultural si cel academic. Totodata, o astfel de legatura reprezinta o sansa in plus pentru dezvoltarea economica a Moldovei. Multumim partenerului nostru TAROM pentru deschidere si sustinerea unor proiecte ce aduc prosperitate si plus valoare comunitatii noastre”, a transmis prin intermediul unui comunicat de presa conducerea Aeroportului Iasi.

Pasagerii isi pot achizitiona bilete la preturi ce pornesc de la 40 EUR (pe segment de zbor), iar rezervarile se pot face pe site-ul companiei dar si de pe varianta mobila a site-ului sau prin agentiile proprii si partenere. In pretul biletului sunt incluse:
 Transportul bagajului de cala in limita maxima de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mana
 Check-in in aeroport, la kiosk, online si pe mobil
 Catering la bordul aeronavei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

shares