Din cauza aglomeratiei, viceprimarul Sucevei le-a cerut celor de la Mc Donald’s sa deschida un restaurant si in Botosani

mc donalds

Teodora Munteanu, viceprimarul municipiului Suceava, le-a cerut reprezentantilor Mc Donald’s sa deschida un restaurant si in Botosani, dupa ce s-a constatat, in urma ambuteiajelor frecvente, ca foarte multi clienti ai celebrei retele provin din judetul vecin.

„După miezul nopții, nu există alte posibilități de a servi masa în centrul orașului, lucru care pune presiune asupra restaurantului din Centru. Am aflat, cu această ocazie, că foarte mulți clienți sunt din județele vecine, mai ales din Botoșani. Chiar și zilele de Crăciun au fost foarte aglomerate. Având în vedere proximitatea cu sensul giratoriu și limitările de spațiu, posibilitatea de acomodare a unei coloane de mașini către ghișeul McDrive este foarte redusă. Mai trebuie adăugat faptul că fluxul de preparare a hranei din interior este legat strâns de indicatorii timp/calitate, reprezentanții McDonalds insistând să spună că vor fi respectați cu strictețe. Cu alte cuvinte, nu există posibilitatea de a prepara alimentele într-un timp mai scurt, pentru a deservi un număr mai mare de clienți…Reprezentanții restaurantului vor propune un proces de modernizare, pentru creșterea capacității de preparare a produselor, cu efect în reducerea timpilor de livrare și, implicit, reducerea timpilor de așteptare pentru clienții drive-thru. Totuși, riscul aglomerării străzii Ana Ipătescu va exista în continuare. Am sugerat oportunitatea deschiderii unui restaurant în județul Botoșani sau în alte orașe din județul nostru și am aflat că există aceste discuții, decizia deschiderii unor noi locații va fi analizată în cadrul echipei manageriale a companiei”, a amintit viceprimarul Sucevei.