Dialog incredibil între un preot și o minoră la spovedanie. „Ne-am tot privit prin biserică. Tu ești copil, dar…na”

Un preot care slujeşte în comuna Curcani din Călărași este acuzat de comportament indecent faţă de o minoră. Acesta i-a făcut avansuri chiar la sfânta spovedanie. Întâmplarea a intrat în atenţia poliţiştilor călărăşeni care au deschis o anchetă.

Preotul a fost înregistrat când îşi delcara dragostea pentru fata în vârstă de 14 ani, anunţă DIGI 24.

Întâmplarea s-a petrecut cu câteva zile înaintea de sărbătoarea Paştelui. Minora i-a povestit păţania mamei sale care a alertat Poliţia, prin apel la 112. Cazul a fost adus şi la cunoştinţa Episcopiei Soloboziei şi Călăraşilor. Acum, comunitatea din Curcani fierbe şi aşteaptă deznodământul poveştii.

Preot: Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste aşa… Nu ştiu cum să-ţi zic… O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ţi-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit aşa prin biserică şi mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui… Poate ai auzit şi tu!
Copilă: Am auzit, da!
Preot: Bine, tu eşti copil, dar… na. Şi-am zis aşa, să nu mai mă uit la tine. Dar… totuşi. Parcă mă face să mă uit. Nu ştiu… ochii… Şi… acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur aşa, adică. Poate voiai să zici ceva şi nu ai zis.
Copilă: A, nu!
Preot: Ba da!
Copilă: Nu!
Preot: Ba da, voiai să zici ceva.
Copilă: Nu voiam!
Preot: Sigur?
Copilă: Sigur!

Conform DIGI 24, aceasta este conversaţia pe care preotul paroh din Curcani a avut-o cu eleva din comună chiar la sfânta spovedanie. Postat pe site-urile de socializare, dialogul dintre preot şi copil s-a viralizat rapid şi-a pus pe jar comunitatea din Curcani. Acum, doar Poliţia poate face lumină în acest caz şocant. Preotul nu a fost găsit de către jurnaliştii DIGI 24 pentru un punct de vedere referitor la acuzaţiile care i se aduc. Poliţiştii au semnalat cazul şi Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.