Dezvoltarea economică a Miroslavei, evidentă la nivel regional

foto_Miroslava

Primarul Dan Nita vede un viitor bine dezvoltat, din punct de vedere economic, pentru comuna sa. Acesta precizeaza ca Miroslava a intrat in vederile companiilor din zona Asiatica. Edilul crede ca pana la finalul anului 2021 multi investitori vor dori sa deschida afaceri la Miroslava.

Dan Nita, primar Miroslava

Noi avem o echipa care tine permanent legatura cu fel de fel de firme de pe intreg globul pamantesc si avem la ora acutala, sunt foarte multi din zona Chinei, Indochinei, zona Asiatica cu fel de fel de investitii pe care vor sa le faca.

Miroslava primeste frecvent solicitari de la companii din diferite tari, care isi doresc sa creeze noi investitii in comuna.

Dan Nita, primar Miroslava

Chiar astazi am primit din Belarus de la ambasadorul din Belarus sa vizitam tara lor, acum am aflat ca sunt pe locul 7 in lume la productia de unt, cel mai mare producator de utilaje agricole din fosta URSS, sunt mai multe chestii acolo sunt atractive, vom vedea ce putem sa facem, dar noi urmarim ca zi de zi sa aducem in comuna oameni noi, sa aducem investitori, sa cream locuri de munca si pana la urma sa putem creste bugetul astfel incat sa despovaram Guvernul Romaniei de toate ajutoarele pe care le dau pentru fel de fel de investitii.

Nita a mai precizat ca banii care vin de la Guvern, trebuie folositi in investiti, nu pentru a fi platite cheltuielile de functionare ale unei comune.