Dezastru în prima zi de supraimpozitare a contractelor part time

contract semnatura

Angajatorii prefera sa renunțe la salariații cu contracte part time decât sa plătească impozite mai mari. Restructurările au început de luna trecuta iar măsură nu face decât sa încurajeze munca la negru. Ordonanța de Urgență adoptata de Guvern pentru a strânge mai mulți bani la buget a lovit în plin mediul privat.

„Moment de Oscar la 1 august. Din 35 de contracte part time ale tuturor clientilor mei, am ramas cu 4 la exceptii (studenti si pensionari) si 6 mutate la norma intreaga.
Restul de 25 pa. Multumesc dragilor conducatori de la PSD pentru incurajarea nemuncii! Lumanari sa va luati de toti banii! Multumesc celor de la PNL pentru verticalitatea de care au dat dovada in 2019 dar si in OG16/2022. Supermanilor!
Multumesc” UDMR pentru veniturile pe care NU le voi mai factura. Sa dati si voi niste acatiste de banii aia. Multumesc in numele mamelor casnice, care mai luau un ban in plus. Multumesc in numele menajerelor care nu ne vor mai spala ferestrele si vasele. De acum ne „menajam” pe cont propriu. La negru, nu la gri! Multumesc ITM ului care isi dovedeste, inca o data, inutilitatea sistemica din banii nostri. Multumesc” intregului guvern care a reusit si de data asta sa isi bata joc de toate principiile fiscale. Toate contractele erau reale 100%, nimeni nu muncea la negru”, a scris Valentina Saygo, fost secretar de stat în ministerul Economiei.