Dezastru! Iasul ramane cu un singur punct castigat in ultimele 10 meciuri! Sepsi – Poli 1-0

Sharing is caring!

Nici macar instalarea lui Mircea Rednic pe banca Politehnicii nu a oprit declinul trupei din Copou. Iasul a pierdut din nou in aceasta dupa amiaza si se afla pe loc de baraj. Mai grav este ca jocul echipei iesene lasa de dorit desi nu a intalnit un adversar de calibru din Liga 1.

La fel ca si in partida cu Viitorul, iesenii au inceput tare partida cu Sepsi si au ratat o mare ocazie prin Andrei Cristea, in minutul 5. Gazdele s-au incalzit ceva mai greu dar au pus stapanire pe meci si au ratat destule situatii la poarta lui Tarnovanu.

Istvan Fulop a nimerit bara in minutul 7, Safranko trimite de la distanta in minutul 20 iar Tarnovanu retine, Gal reia cu capul o centrare dar mingea trece putin pe langa poarta. Safranko mai are doua situatii bune in minutele 29 si 36 iar oaspetii scapa basma curata.

Inceputul reprizei secunde aduce o noua sansa a Iasului prin acelasi Andrei Cristea. Gazdele revin din nou in joc si rateaza prin Achahbar.

In minutul 79, Safranko trimite cu capul putin pe langa poarta. Luckassen a avut si el sansa lui dar scorul a ramas intact.

In minutul 85, Lorand Fulop suteaza la firul ierbii si-l intinde serios pe Tarnovanu care respinge in fata, iar Safranko trimite mingea in poarta.

Oaspetii au mai incercat ceva prin lovitura libera executata de Omoh dar mingea a trecut pe langa poarta.

Iasul pierde o noua partida si ocupa locul 12 cu 22 puncte. In penultima etapa a sezonului regulat, echipa lui Rednic va intalni sambata, de la ora 20, pe teren propriu pe CSU Craiova.

Sepsi: Niczuly – Csiszer, Bouhenna, Tincu, Ștefan–  Vaşvari, Gal (’80 – Carnat), I. Fülöp (’46 – Deaconu), Achahbar (’71 – L.Fülöp), Ştefănescu – Safranko. Antrenor: Leo Grozavu.

Poli: Târnovanu – Grădinaru, Frăsinescu, Klimavicius, Radu – Chacana, Breeveld, De Iriondo, Horşia (’81 – Onea) – Omoh, A.Cristea (’55 – Luckassen). Antrenor: Mircea Rednic

shares