Detalii socante despre crima din Roman

gemene

Mama celor doua gemene din Roman, injunghiate sambata dimineata de tatal lor intr-un exces de furie sustine ca a fost la un pas de moarte si doar printr-un miracol a scapat. Barbatul slabise mult in ultima perioada si suferea de insomnii.

Ii spunea des sotiei ca este bolnav si sufera de diabet desi nu consultase vreun medic de specialitate. Femeia era controlata permanent de sotul sau si desi a sugerat familiei ca trebuie sa fie convins pentru a merge la medic, nu s-a mai intamplat acest lucru. In momentul crimei, femeia practic nu si-a mai recunoscut sotul si regreta ca desi l-a atras pe scara blocului fara cutit in mana, nu a avut puterea sa-l traga dupa ea pentru a-si salva cele doua fetite.

Una dintre ele a fost inmormantata astazi la Roman, iar cealalta se afla in continuare internata la Spitalul de Copii Sf. Maria.

Lavinia Ionescu-medic ATI: „Starea fetiței de la Roman este in ameliorare. A fost scoasă de pe ventilator. Respira spontan.  Dar necesita in continuare supraveghere și management în secția de terapie intensivă. Este o evoluție post operatorie precoce favorabilă. Fără complicații până acum”.