Destination Iași are manager de destinație. Dora Morhan: „Orașul nostru va ajunge treptat o destinație turistică de anvergură”

3c2d978d-3c5d-4b04-b4e2-ad236a4b5ec4

Asociaţia de Management a Destinaţiei Turistice Iaşi şi Regiunea Moldova (Destination Iaşi) are, de astăzi, un manager de destinaţie, cu rol de director executiv al asociaţiei. În urma concursului de recrutare, Dora Morhan a obţinut cel mai mare punctaj dintre cei patru candidaţi înscrişi.

„Demersul a presupus identificarea unei persoane care să aducă vizibilitate Iaşului cel puţin la nivel naţional, să înţeleagă conceptele turismului şi să fi implementat anterior proiecte similare cu succes”, a precizat lect. univ. dr. Mihai Bulai, prodecan al Facultăţii de Geografie şi Geologie din Iaşi şi preşedintele Asociaţiei „Destination Iaşi”.

„Destination Iaşi” a fost înfiinţată de un an, cu scopul de a gestiona mai bine turismul ieşean, de a canaliza politici de dezvoltare turistică, de a creşte calitatea serviciilor din ospitalitatea ieşeană şi de a crea reţele de colaborare la nivel local şi regional. 

„Destination Iași este un proiect amplu, îndrăzneț, cu obiective clare și realiste. Alegerea mea pentru funcția de director executiv a venit după un proces riguros de selecție, ceea ce mă onorează și mă obligă în egală măsură pentru că responsabilitatea de a gestiona un proiect unde personaj principal este Iașiul aduce cu ea un set de așteptări cu valențe multiple: turistice, sociale, culturale, economice. Am încredere că împreună cu boardul executiv al asociației vom reuși să ne atingem scopul, iar orașul nostru să devină treptat o destinație turistică de anvergură”, a declarat Dora Morhan.