Despăgubire de 10.000 euro pentru un ieșean, după ce i-a căzut o bucată de tavan în cap, chiar în propria locuință

bani europeni

Un bărbat din Iași va primi o despăgubire de 10.000 euro, după ce i-a căzut o bucată de tavan în cap, chiar în propria locuință. Instanța urmează să aprobe suma drept despăgubire, după ce victima ar fi reclamat că nu se simte în siguranță în casa lui.

Totul s-a petrecut în luna februarie a anului trecut. În timp ce bărbatul se afla în baie, o bucată din tavan i-a căzut în cap. Acesta a reclamat atunci firma de construcții, spunând că nu se simte în siguranță în locuința pe care a cumpărat-o cu 8 luni înainte de incident.

Dezvoltatorul imobilului din care face parte apartamentul a demonstrat că a respectat toate regulile și normele atunci când s-a realizat construcția apartamentelor. Instanța a decis acum să aprobe reclamația făcută de bărbatul din Iași, astfel că dezvoltatorul este obligat să îi plătească 10.000 euro daunele morale, din cauza traumei prin care a trecut, după cum spune bărbatul, dar și suma de 4.000 lei, care reprezintă cheltuielile de judecată.

Cu toate că instanța a aprobat acum daunele morale în valoare de 10.000 euro victimei, firma care a construit imobilul, și implicit apartamentul său, a depus apel. Următorul termen de judecată va fi  în ianuarie, 2023, la Tribunalul din Iași.