Descinderi la Primaria Rediu

DGA a descins in aceasta dimineata la Primaria Rediu, condusa de edilul Ciprian Grosu. Perchezitiile se deruleaza pe fondul unor scandaluri interminabile in aceasta comuna.

De asemenea, descinderile vizeaza si locuinta primarului aflat in conflict deschis cu mai multi subordonati.

„În cursul zile de astăzi, 21.09.2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă și în baza ordonanțelor de delegare dispuse de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcței Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Iași, împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice pun în executare un număr de șase mandate de percheziție domiciliară, din care două la sediul UAT Rediu, județul Iași.
Situația de fapt în cauză vizează posibile infracțiuni de corupție săvârșite în contextul organizării unui concurs pentru ocuparea unor posturi vacante în cadrul UAT Rediu. Suportul tehnic a fost asigurat de către lucrătorii Brigăzii Operațiuni Speciale Iași”
, a transmis IPJ Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *