Video Vaslui | Peste 270 politisti, jandarmi si „mascati” au descins in orasul fara lege Murgeni

murgeni

Jandarmii de la Bacau, „mascati” din toata Moldova cat si politisti din Vaslui au descins in forta azi dimineata la clanurile de romi din Murgeni. Peste 270 oameni ai legii au efectuat 23 perchezitii la clanurile Sandu si Murui, cei implicati intr-o incaierare generala ce a avut loc in data de 4 iunie.

Video: youtube.com

A fost gasit un adevarat arsenal in casele acestora, bate, topoare si arme albe, semn ca se faceau pregatiri pentru o noua incaierare. La inceputul lunii, una dintre fetele clanul Murui a avut un conflict cu fostul sot, fiul bulibasei Sandu. De acolo s-a pornit un adevarat razboi de strada.

Cum in Murgeni traiesc 2500 romi, comunitatea de romani nu-si gaseste linistea, mai ales ca legea nu s-a aplicat pana acum in micutul oras vasluian. In ultimele zile, Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui a declarat orasul Murgeni “zona speciala de siguranta publica” iar numarul fortelor de ordine care efectueaza patrulari in zona a fost suplimentat avand in vedere ca exista riscul unor noi conflicte.