Derby-ul Moldovei dintre Otelul Galati si Politehnica Iasi s-a incheiat nedecis

otelul

S-a jucat cu frana trasa in derby-ul Moldovei dintre Otelul Galati si Politehnica Iasi, din prima etapa a ligii secunde de fotbal, incheiat cu scorul de 0-0. Daca spectacolul din teren a fost unul modest, in tribune fanii au animat atmosfera. Galatenii sunt doriti de fotbal si cel putin 8000 spectatori au urmarit aceasta partida.

Inaintea meciului, in timpul unui mini recital al Deliei, cele doua galerii s-au dat in spectacol fiind la un pas de o incaierare generala. Apoi, pe parcursul meciului, s-au injurat reciproc, semn ca nu s-a trecut peste orgoliile anilor trecuti.

Vazuti drept favoriti, iesenii nu au stralucit in acest meci. Ba chiar au avut o evolutie modesta in fata nou promovatei. Lipsa de omogenitate isi spune cuvantul iar stafful tehnic si veteranii din lot trebuie sa forteze integrarea strainilor in lot.

Meciul a fost echilibrat fiind evidentiat si de raportul ocaziilor. Oaspetii puteau inscrie prin Plokhotnyuk si Roman dar la fel de bine puteau sa primeasca goluri fara paradele austriacului din poarta Iasului, Knoflach. De remarcat la ambele echipele, experianta unor jucatori precum Jardan, Cirjan vs Tincu, Vasvari, care demonstreaza inca o data, ca tinerii trimisi in teren de antrenori, din cauza regulii absurde a FRF sunt necopti pentru acest nivel.

Echipele de start:

SC Oțelul: Dur-Bozoancă – Sil. Rus, Azinovic, Yabre, Nedelea, Markovic, Jardan, Gorovei, Mitroi, Cîrjan (cpt.), A. Nica
Rezerve: R. Pop – Farcaș, Sîrghi, Mih. Adăscăliței, Cireș, Kip, Laur. Maxim, Berisha, Dav. Ilie
Antrenor: Dorinel Munteanu

Poli Iași: Knoflach – Fosu-Mensah, V. Lică, Tincu, Finica, Vașvari (cpt.), Marchioni, Al. Anton, A. Roman, Hunte, Plokhotnyuk
Rezerve: Jankov – Martac, Fl. Plămadă, Ciaun, Fr. Cristea, Ștefanovici, Bujor, Kouadio, Tomczyk
Antrenor: Claudiu Niculescu