Deputatul Viorel Focșa a fost exclus din AUR și trebuie să demisioneze din Parlament, transmite partidul. Parlamentarul și-a agresat soția și a dat vina pe aceasta pentru conflict

ID160351_INQUAM_Photos_George_Calin-640x400

Deputatul Viorel Focșa a fost exclus din AUR și trebuie să demisioneze din Parlament, transmite partidul. Parlamentarul și-a agresat soția, dar a dat vina pe aceasta pentru conflict.

Biroul Național de Conducere al AUR a decis astăzi să îl excludă pe Dumitru Viorel Focșa din partid, după ce acesta și-a agresat fizic soția în timpul unui scandal casnic, a transmis AUR într-un comunicat de sâmbătă seară.

  • ”Ancheta internă întreprinsă de Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a stabilit că acuzațiile apărute în spațiul public în urma scandalului declanșat la domiciliul familiei Focșa se confirmă. Gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focșa este incompatibil cu calitatea de membru de partid și cu demnitatea de parlamentar”, a mai transmis partidul.

Alianța pentru Unirea Românilor îi cere public deputatului Focșa să își respecte angajamentul asumat și să își depună mandatul de parlamentar, ca urmare a sancțiunii primite pe linie de partid, transmit membrii AUR.

”AUR respinge ferm orice formă de violență domestică și se disociază de orice personaj care practică, promovează sau tolerează acest gen de manifestare. Cerem pe această cale partidelor și organizațiilor publice din România să urmeze exemplul pe care îl dăm astăzi și expună public toate cazurile de agresiune împotriva unor persoane lipsite de apărare”, mai spune partidul.