Deputatul Daniel Ghita ii cere demisia lui Raed Arafat: „IGSU, ISU și DSU sunt jucăriile unui incompetent!”

Deputatul Daniel Ghita ii cere public demisia lui Raed Arafat si il numeste „nulitate, incompetent si arogant”.

„Raed Arafat nu a fost în stare să găsească avionul din Apuseni, l-au găsit moții: incompetent! A râs toată presa străină. Modul cum mințea, dar nu a fost tras la răspundere! După “anchetă“ a existat un vinovat? Nu! Morții sunt de vină! Incompetentul încă în funcție! Colectiv la fel: incompetent! Corupția Ucide? În plandemie știm cu toții cât de incompetent a fost! Crevedia: Incompetent și arogant! De ce este ținut în funcție o nulitate, care nu este în stare de absolut nimic? Fac “anchete “, subordonații lor, iar după se clasează dosarul și morții sunt vinovații! Poporul români nu îl mai suportă”, a scris pe Facebook, Daniel Ghita.

„IGSU, ISU și DSU sunt jucăriile unui incompetent, care este preocupat de imaginea lui, nu de victime. Angajați pe bani grei “relațiile “, care căpușează banul public. Unde e dosarul cu izoletele? Unde sunt “experții “ din pandemie, care au dat sfaturi să închideți spitalele și să condamnați la moarte bolnavii de cancer”, a mai adaugat Daniel Ghita.

Acesta i-a transmis un mesaj si jurnalistului Radu Tudor, membru in Consiliul Director al Fundatiei SMURD: „Valea la scherlait!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *