Deputat iesean amenintat cu moartea

filip havarneanu

Un deputat USR-PLUS din Iasi a fost amenintat cu moartea de un barbat pe retelele de socializare. Un individul a jurat ca il va decapita pe Filip Havarneanu si toti colegii din partid. Din informatiile pe care le detinem, barbatul ar fi recurs la acest gest de amenintare in urma unui act de santaj si ar fi fost obligat de o grupare sa se filmeze. Politisti urmeaza sa fie sesizati printr-o plangere penala pe care o va depune deputatul iesean.

Barbatul s-a filmat in timp ce formula amenintari cu moartea la adresa deputatului USR PLUS. Intins pe pat, individul a marturisit ca nu va fi arestat pana nu il va omori pe politician.

Pe Filip Havarneanu si USR-istii si PNL. Bai, va tai gatul, sa mor de nu. Eu intru la puscarie dar nu pentru ca va amenint. Eu intru eroic. O sa bag politicienii in mormant. Eu intru la puscarie si altul o sa o duca bine”, ameninta barbatul.

Filip Havarneanu spune ca are cunostinte despre persoana in cauza. Ar fi vorba despre un barbat care in prezent se afla in Londra. Din spusele deputatului, individul ar fi fost obligat de o grupare necunoscuta sa faca videoclipul de anenintare.

Filip Havarneanu- deputat USR-PLUS: „Este din Iasi, locuieste in Londra. El spune ca a fost obligat sa faca acel video. Nu stiu ce inseamna ca a fost obligat sa faca acel video, dar sper sa nu se simta la fel de obligat sa il si puna in practica. Din pacate, observ din ce in ce mai multe astfel de persoane care nu constientizeaza cat de grave sunt unele acuzatii”.

Astfel de mesaje sunt obisnuite la adresa politicienilor romani. Filip Havarneanu spune insa ca s-a ajuns mult prea departe, iar aceste vorbe se pot transforma in fapte, asa ca, va sesiza organele abilitate in vederea luarii masurilor legale care se impun.