Denis, un băiețel de 12 ani din Botoșani, e dispărut de mai bine de 24 de ore. A plecat ieri la școală și nu s-a mai întors

Este alertă în judeţul Botoşani, după ce un copil în vârstă de 12 ani a fost dat dispărut de familie. Denis Avieriței, din satul Orășeni Deal, comuna Curtești, este de negăsit de mai bine de 24 de ore, după ce a plecat luni dimineaţă la şcoală şi nu s-a mai întors.

Polițiștii botoșăneni fac verificări pentru localizarea unui băiat de 12 ani, din satul Orășeni Deal, comuna Curtești, judeţul Botoşani, care a părăsit domiciliul, luni, pentru a merge la școala din localitate, însă acesta nu a revenit la domiciliu până marți dimineața.

Denis Avieriței are aproximativ 1,55 m înălțime, păr șaten tuns scurt, ochi căprui, 45 de kilograme. Când a plecat de acasă, băiatul era îmbrăcat cu geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de trening bleumarin, în picioare purta adidași albi.

Poliția Botoșani roagă cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *