Declaratie incendiara a lui Gigi Becali la adresa Iasului

Sharing is caring!

Dupa remiza de aseara dintre FC Botosani si FCSM, finantatorul bucurestenilor a oferit o declaratie ciudata despre un blat propus de Poli Iasi in urma cu doua sezoane.

“Dacă voiam să fiu campion, trebuia să fac un singur lucru, să dau 200.000 de euro când am jucat cu Iaşiul ca să câştig meciul. Atâta mi s-a propus: domnule, îmi dai 200.000 şi îţi dăm meciul. S-a întâmplat anul trecut (n.r.: în mai 2018), când jucam la Iaşi. Când nu mai au nevoie, fac (n.r.: aranjamente). Adică încearcă, şi-au atins obiectivul, nu mai aveau nimic, gata. Dar acum e play-off-ul, noi tragem la titlu. Plus că asta nu se poate cu Becali. Că dacă vrei să-mi dai meciul gratis, nu-l iau. De ce? Pentru că cel ce joacă jocul – spune Sf. Apostol Pavel – şi nu respectă legea, nu primeşte cununa. Eu nu am nevoie de cunună. Dacă fur, mă duc în iad. Păi fur sufletele şi munca copiilor ăştia? Fiecare aleargă pentru el, pentru familia lui. Eu nu sunt hoţ. Şi nici nu am făcut niciodată aranjamente”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Declaratiile omului de afaceri vin dupa o serie de acuze ale lui Florin Prunea, care i-a acuzat la pauza meciului de non combat pe botosaneni. Acesta i-a trimis un mesaj lui Valeriu Iftime in care i-a mentionat ca nu a mai vazut de pe vremea “Cooperativei” asa ceva.

Oficialii ieseni au reactionat azi si i-au cerut dovezi lui Gigi Becali. Presedintele Politehnicii Iasi a anuntat ca va demara o ancheta interna la gruparea din Copou.

La meciul amintit de Becali, Iasul a obtinut singura victorie din play off. Poli a castigat cu 1-0 dupa un gol al lui Cristea in minutul 89 iesenii evoluand in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Qaka. FCSB il avea antrenor pe Dica iar in teren jucatori precum Alibec, Budescu sau Pintilii.

shares