De ziua lor, la pupitrul știrilor TeleM

WhatsApp Image 2022-06-01 at 16.33.14

Zi specială astăzi pentru copiii din cadrul Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor. Aceștia au avut ocazia să pășească în platoul TeleM și să afle secretele din spatele camerelor de filmat. Alături de părinți, aceștia ne-au vizitat plini de emoție pentru a fi, măcar pentru câteva ore, mici oameni de televiziune.

„Aceasta vizită la care am participat, mi s-a părut una foarte interesantă, având în vedere că am aflat multe informații și lucruri pe care eu nu le știam înainte de a veni la această vizită. Un lucru pe care l-am apreciat foarte mult la această vizită a fost faptul că am întâlnit mulți oameni calmi si care au avut răbdare cu noi pentru a ne răspunde la toate întrebările pe care le-am avut”, a spus Andrada Harțanu, elevă a Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor.

Entuziaști, copilașii au fost foarte curioși să afle fiecare detaliu din spatele meseriei de jurnalist.

„Această întâlnire a fost una foarte interesantă pentru că am aflat multe lucruri noi despre această televiziune și despre cum funcționează anumite cadre în timpul emisiunii. Mi s-a părut foarte interesant faptul că am avut ocazia să stau în platou”, a spus Teodora Bugan, elevă a Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor.

„C: Mie mi-a plăcut cel mai mult când am vorbit la microfon și la cască și am filmat.
R: Ce ți-ar plăcea să devii, reporter sau cameraman?
C: De fapt nici una dintre acestea, mi-ar plăcea să devin un militar și să apăr țara mea”, a explicat Alin Zupcu, elevă a Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor.

De asemenea, micuții au avut șansa de a-și filma colegii.

„Am descoperit cum se întâmplă, de ce vine publicitatea, de ce intră fix în anumite momente și mi s-a părut foarte interesantă această venire aici, iar față de data trecută mi-a plăcut aici că am făcut și eu pe-a cameramanul”, a spus Alexandru Ioniță, elev al Cercului de Jurnalism de la Palatul Copiilor.