De Ziua Europei, miting PSD la Iasi

miting

Presedintele PSD Iasi, Maricel Popa, sustine ca social-democratii s-au pregatit pentru evenimentul care va avea loc pe 9 mai la Iasi, de Ziua Europei. 40 000 de simpatizanti ai partidului sunt asteptati sa participe la manifestarea regionala, unde va fi prezent si presedintele partidului, Liviu Dragnea.

Maricel Popa, presedinte PSD Iasi: „Organizatia PSD Iasi sarbatoreste Ziua Europei. Sunt personalitati pe care noi le-am invitat din toata regiunea Moldovei, din Republica Moldova, vor veni si presedinti de raioane, vor fi artisti din Moldova. Va fi si muzica folk. Noi sarbatorim Ziua Europei. Actiunea este organizata de catre PSD, Organizatia Judeteana Iasi”.

 Popa sustine ca se asteapta ca manifestarea de Ziua Europei sa se desfasoare fara incidente , mai ales ca vor fi luate masuri de siguranta. Cat despre ceea ce s-a intamplat la Conferinta Judeteana din 20 aprilie…

„Sunt simpatizanti si simpatizanti. Unii vin cu autocarele. Unii au venit cu autocarele cu o zi inainte. Au ocupat camere la Ramada cu o zi inainte. Se vad prin poze, au fost la Suceava, au fost la Craiova, se vad peste tot. Unde merge presedintele, merg si ei. Uitati-va peste poze si veti vedea ca sunt protestatarii de serviciu care se tin dupa presedintele partidului. Probabil il simpatizeaza si vor sa-l vada mai des. Vedeti ca au venit autocare de Suceava. Nu stiu de ce au fost aduse deoarece a fost o manifestare pentru simpatizantii din municipiul Iasi”, a declarat Maricel Popa in emisiunea Linia Intai de la Tele M.

Actiunea PSD din 9 mai, de la Iasi, va avea lor in Piata Unirii, incepand cu ora 16.00 iar primaria a autorizat manifestarea.