De ce au murit trei pacienți de la Spitalul Murgeni. Legătura cu borșul de pește

Cei trei pacienți, decedați la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, după ce au mâncat pomană de la o mănăstire, ar fi murit din cauza unor bacterii periculoase. Acestea ar fi fost găsite în borșul de pește.

A fost finalizat raportul privind cauza deceselor, luna trecută, a trei pacienți de la Spitalul Murgeni. Analizele au arătat bacterii periculoase în ciorba de pește primită pomană de la o mănăstire. 

Aceste bacterii provoacă simptome digestive grave și chiar otrăvirea. 

De ce au murit trei pacienți de la Spitalul Murgeni. Legătura cu borșul de pește

Este vorba despre 3 tipuri de bacterii găsite în borșul de pește primit de la mănăstirea din apropiere. Însă se așteaptă confirmarea Ministerului Sănătății, spune Digi 24.

Luna trecută, trei pacienți internați în Spitalul de Psihiatrie Murgeni, au murit de la niște alimente pe bază de pește, primite pomană de la Mănăstirea Florești.

În cursul zilei de 21 noiembrie, toți pacienții și o parte din personalul spitalului au consumat alimente furnizate de o mănăstire din apropiere, pe bază de pește. În cursul nopții de 22 noiembrie, un pacient a prezentat simptome digestive, vărsături și diaree.

Aceste simptome au apărut în cursul zilei de 22 noiembrie și la alți pacienți. Până în momentul de față s-au înregistrat 3 decese și un pacient în stare gravă e internat la Spitalul din Bârlad.

Ministerul Sănătății a organizat, imediat după informare, o celulă de criză care a dispus transferul tuturor pacienților simptomatici la spitalul din Bârlad, unde exista asistență medicală de terapie intensivă, precum și preluarea de probe biologice și de aliment pentru analiză toxicologică la IML Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *