David Popovici a anunţat la ce facultate va merge din toamnă. „Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită”

David Popovici, multiplu campion la nataţie, a anunţat, marţi, că din toamnă va fi student la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii Bucureşti.

David Popovici merge la facultate în ţară

“Oficial, din toamnă voi fi student la Universitatea din Bucureşti. Am ales Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (FPSE) a Universităţii din Bucureşti pentru că simt că am o înclinaţie spre acest domeniu şi pentru că ştiu că cel mai bun mediu de formare este cel în care ai familia şi prietenii aproape. Ne vedem, din toamnă, în campusul Universităţii din Bucureşti din Panduri”, a scris David Popovici pe Facebook.

El este convins că a făcut alegerea potrivită. “Sunt sigur că am făcut alegerea potrivită şi sunt bucuros că, în paralel cu activitatea academică, voi beneficia şi de sprijin în atingerea de noi performanţe în domeniul care mi-a adus cele mai frumoase realizări, #înotul. Îmi doresc ca cei trei ani de facultate la FPSE să mă surprindă prin diversitatea cunoştinţelor dobândite la UB, prin modul în care profesorii vor aborda domeniul de care sunt pasionat şi, poate cel mai important lucru, îmi doresc să cunosc oameni cu care să creez legături cât mai puternice, de calitate”, a adăugat campionul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *