Daruri pentru copiii tratati la Spitalul de Boli Infectioase

daruri

Moș Crăciun le-a trimis daruri și copiilor internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași.  Sunt 32 în total, diagnosticați cu scarlatină, viroze și afecțiuni gastrice, aflați sub tratament. Acestia au primit fructe, dulciuri și multe jucării.

Este cel mai mare număr de copii internați și tratați la infecțioase, aflați în spital în preajma Crăciunului, spun medicii. Asistentele din spital care au devenit ajutoarele Moșului, le-au urat copiilor să revină acasă, în familie, cât mai curând.

„Moșul le-a pus portocale, banane, ceva dulce și articole de la raionul lui de jucării , cuburi rubik, creioane colorate, cărți de colorat, mascote și puzzle pentru a-și ocupa timpul în care urmează tratamentul sub supravegherea aparținătorilor și a personalului medical în grija căruia sunt. Cei mai mulți dintre ei sunt diagnosticați cu scarlatină, afecțiuni ale căilor respiratorii superioare dar și afecțiuni gastro-intestinale din sfera infecto-contagioasă. Suntem mulțumiți că dorința noastră s-a împlinit și copiii din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase” Sf. Parascheva Iași au motiv de bucurie și de ce nu, răbdare, compleanță la tratamentul și implicarea medicilor curanți care le poartă de grijă. Medicii noștri sunt motivați de puterea celor mici și fac tot ce ține de ei pentru îi ajuta să se facă bine. Suprizele din fiecare plăsuță au fost cu putință prin efortul colectiv al angajaților din pavilionul administrativ și firma de catering cu care avem o colaborare bună. Mai presus de toate suntem oameni pentru oameni și împreună, colectivul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Parascheva” Iași„, a declarat dr. Roșu Florin, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Sf. Parascheva„ Iași.