Daniel Pancu nu pleacă de la Iași. Președintele Paraschiv așteaptă finalul anului

DSC_9304

Președintele Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, l-a reconfirmat în funcție pe antrenorul Daniel Pancu, după ce tehnicianul a declarat la finalul întâlnirii cu CFR Cluj că este posibil ca la nivelul echipei ieșene să fie nevoie de un șoc precum cel pe care l-a provocat plecarea lui Dan Petrescu de la ardeleni.

Vom face o analiză mult mai complexă după cele trei meciuri rămase, vom analiza mult mai profund, cu bune, cu rele. Eu zic să mai așteptăm puțin, să se termine turul de campionat, să vedem unde suntem, unde s-a greșit, unde s-au făcut lucruri bune.

Poate la final de tur vom sta mult mai bine în clasament. Nu trebuie să ne pripim, nici noi ca și conducători, nici antrenorul. E normal ca suporterii să fie nemulțumiți când nu sunt rezultate. Dar o analiză mai profundă se va face în pauza competițională.

Nu se pune problema să demit antrenorul sau să plece el. Am văzut acea declarație de după meci, probabil a fost făcută la nervi. Am stat cu Daniel de vorbă până târziu, probabil era la cald. Dar eu îl știu un luptător, așa cum sunt și eu de altfel”, a declarat pentru ProSport președintele Ciprian Paraschiv.