Daniel Bodnar, mesaj de pe patul de spital din Germania: ”Corupția și hoția au nenorocit țara noastră”

144122283_311452463744230_7077735712078983391_o

După ce a fost internat câteva zile la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, Daniel Bodnar a ajuns în Germania, acolo unde medicii au reluat investigațiile. Redăm mai jos mesajul transmis de Daniel Bodnar, de pe patul de spital din Germania.

”Salutare, oameni frumoși! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am ajuns pe mâini mai sigure, sunt mai liniștit. Am ajuns ieri în Germania cu o aeronavă privată de la SAMARITANUS și odată ajuns la clinică mi-au fost făcute investigațiile necesare, fiind tratat ca un întreg nu doar în anumite zone ale corpului. Durerile la nivelul coloanei persistă.

În urma investigațiilor s-au decis să reintervină la nivelul coloanei până se vindeca pielea de la nivelul gleznei pentru a putea fi operată. Felul în care sunt tratați pacienții, aparatura și condițiile de aici nu se pot compara niciodată cu serviciile medicale pe care le avem în România.

Se poate să fie bine și la noi, dar CORUPȚIA și HOȚIA din ultimii 30 de ani au nenorocit țara noastră și au ținut-o subdezvoltată. Mă voi face bine și voi lupta la toate nivelurile pentru fratii mei români! Vreau să fie bine și în România!🇷🇴Lupta continuă!💙💛❤️”, a spus Daniel Bodnar.