Daniel Bodnar a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie. Recuperarea o va continua in Viena

bodnar

Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost operat astazi la Spitalul de Neurochirurgie. In urma accidentului rutier in care a fost implicat tanarul a fost diagnosticat cu fractură de coloană lombară, paraplegie și fractură complexă la o gleznă. Daniel avea sanse mari sa ramana paralizat. Medicii ieseni i-au refăcut corpii vertebrali dupa ce au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării.

Daniel Bodnar s-a trezit dupa anestezie iar maine dimineata i se va face un examen neurologic. Recuperarea o va face in Austria acolo unde activistul are doua surori.

„Am discutat cu medicii din echipa operatorie, care au făcut ceea ce a ținut de ei, la cele mai înalte standarde și le mulțumim. De acum, Dumnezeu își va face partea Lui, cu siguranță! S-a trezit din anestezie…Va urma o perioadă lungă și intensă de recuperare. Căutăm cele mai bune soluții pentru că ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu ca Daniel să poată umbla din nou. Noi ca familie îl susținem, avem nevoie și de susținerea voastră! Vă mulțumim pentru susținere și pentru toate mesajele. Daniel este un om preaiubit de Dumnezeu, familie și de toți oamenii care îl cunosc și știu că lupta lui a fost, este și va fi pentru dreptate și adevăr”, a transmis Daniela Pintican, sora lui Daniel.