Dan Cașcaval, invitație prezidențială

foto_Dan_Cașcaval

Alege să fii student la TUIAȘI

Rectorul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ din Iaşi (TUIASI) a fost invitat de către Preşedinţia României la evenimentele care se desfăşoară în acest an de Ziua Naţională, fiind pentru a treia oară când este invitat personal la ceremoniile legate de Ziua Naţională a României.
Prof.univ.dr.ing. Dan Caşcaval este singurul rector din Iaşi care a primit o astfel de invitaţie şi printre puţinii rectori din ţară care vor participa la evenimentele de pe data de 30 noiembrie şi 1 decembrie.

Pe lângă invitaţia de a participa la evenimentele dedicate Zilei Naţionale, rectorul ieşean a fost invitat şi la lansarea în dezbatere publică a rezultatelor Proiectului „România Educată“, Universitatea Tehnică fiind partener în cadrul acestui proiect. Festivitatea de lansare va avea loc pe data de 5 decembrie, la acest eveniment urmând să participe mai mulţi reprezentanţi ai universităţilor din România, dar şi ai instituţiilor care au luat parte la acest proiect. Rectorul Dan Caşcaval va participa în acest an atât la recepţia oficială de la Palatul Cotroceni, care se va desfăşura pe 30 noiembrie, dar şi la parada militară de pe 1 decembrie de la Arcul de Triumf.