Dan Barna il ataca pe Ciolos dupa scandalul de la Iasi: „Îi cer domnului Chirica să-și dea demisia. Acest mesaj trebuia să vină de la președintele USR. Dar Dacian e ocupat cu altele!”

barna si ciolos

Dan Barna i-a cerut printr-o postare pe Facebook demisia lui Mihai Chirica, plasat sub control judiciar de catre DNA. Fostul lider al USR nu a ezitat in acelasi text sa-l atace pe Dacian Ciolos.

„Pus sub control judiciar și în imposibilitatea de a-și mai exercita atribuțiile, primarul Iașului nu și-a dat încă demisia. Mihai Chirica ține administrația acestui mare oraș al României prizonieră deși măcar în acest al doisprezecelea ceas ar putea să înțeleagă că nu mai poate reprezenta ieșenii. Îi cer domnului Chirică să lase ieșenii să își aleagă un primar adevărat și dedicat comunității. Altfel spus, să își dea demisia și să se ocupe de problemele personale. Acest mesaj despre un primar PNL ar fi trebuit să vină de la președintele USR. Dar Dacian e ocupat cu altele”, a scris Dan Barna.

Dupa o ora si presedintele USR, Dacian Ciolos i-a cerut demisia lui Mihai Chirica.

„Mihai Chirica tocmai a fost plasat sub control judiciar și a primit interdicție de a-și mai desfășura activitatea ca primar. Sper ca PNL să nu procedeze ca PSD și să aștepte ca primarul lor să fie scos din primărie cu cătușe la mâini și să-l excludă de îndată. Iașul merită mult mai mult și cetățenilor trebuie să li se ofere posibilitatea de a schimba de urgență un primar corupt”, a scris Dacian Ciolos.

De asemenea, USR Iași l-a menintat pe Mihai Chirica cu declanșarea unui referendum de demitere dacă acesta nu va renunța voluntar la funcție în termen de o săptămână.