Dan Alexa și-a început mandatul la FC Botoșani: “Încercăm să mai aducem doi-trei jucători”

Dan Alexa a fost prezentat oficial, astăzi, într-o conferință de presă, la stadionul Municipal din Botoșani. După un prim antrenament și după ce a urmărit meciul din Cupa României, de la Mioveni, Dan Alexa a spus că mai are nevoie de jucători și că încearcă să-i aducă până luni seară, când se închide perioada de transferuri.

“Mulțumesc pentru oportunitate, sunt foarte motivat. Nu este un moment foarte fericit dar am încredere că putem să o scoatem. Am apucat să văd echipa la meciul de cupă, încep să cunosc lotul mai în amănunt. Până luni noaptea, încercăm să mai aducem doi-trei jucători. Sper să reușim. Îmi doresc o echipă foarte motivată, cu o atitudine foarte bună. Avem nevoie de un număr 9 pentru că a plecat Roman. Camara s-a accidentat și e foarte greu să revină repede. Vreau jucători care să vină pregătiți. Mă ajută pauza asta de două săptămâni, putem lua și un joc amical”, a spus Dan Alexa care a semnat cu FC Botoșani până la sfârșitul sezonului.

“Contractul unui antrenor este ultimul rezultat. Am un an de zile contract dar vă spun din experiență, cel mai important este să ai rezultate, liniște, lumea să fie mulțumită”, a adăugat noul antrenor al FC Botoșani.

“Țin să-i mulțumesc lui Dan că ne-a ales pe noi, a ales să vină într-un moment destul de dificil al echipei. Îi mulțumim, îl susținem necondiționat. Mai avem discuții pe lot, timpul nu prea ne ajută dar sperăm să reușim să ne organizăm până luni. Obiectivele rămân aceleași. A venit cu un antrenor secund, Ștefan Grigore. Alin Bordeanu va fi antrenor de portari, Andrei Patache antrenor secund și Stelu Isac va fi preparator fizic”, a spus Adi Ignat, președintele clubului FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *