Curtea de Apel Bacău a respins definitiv anularea stimulentului financiar de 1.000 de lei pentru nou-născuții din municipiu, anunță un consilier local

Curtea de Apel Bacău a respins definitiv recursul privind anularea stimulentului financiar de 1.000 de lei pentru nou-născuții din municipiu, anunță consilierul local Dorin Chirilescu pe pagina de Facebook.

Anterior, în februarie, și Tribunalul Bacău a respins anularea stimulentului financiar pentru nou-născuții din municipiu. Juristul din Primăria Bacău a pierdut, în primă instanță, procesul.

Consilierii locali au votat pentru acordarea unui stimulent de 1.000 lei pentru fiecare nou-născut din municipiul Bacău, însă hotărârea nu a fost pusă în aplicare de primarul Viziteu.

„După doi ani de luptă cu primarul Bacăului și subalternii săi, am reușit să câștigăm definitiv o bătălie foarte importantă pentru nou-născuții băcăuani, pe lista de așteptare fiind peste 600 de familii care au depus actele pentru acordarea stimulentului pentru nou-născuți. Din acest moment, primarul Bacăului nu mai are nicio scuză în a întârzia acordarea acestui stimulent”, a scris consilierul local Dorin Chirilescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *