Cursele speciale pentru elevi sunt de ‘ochii lumii’. O mămică revoltata: „Nu exista zi în care sa nu vad copii vomitand, lesinand, mame cu 2-3 copii in spinare cărora nu li se oferă loc!”

Cursele speciale pentru elevii si prescolarii din Iasi doar pentru acestia nu sunt destinate, susțin mămicile. Copiii sunt nevoiți sa stea în picioare, locurile fiind ocupate de adulți.

„Chirica, dormi? Normal că dormi! Pentru ce Doamne iartă-mă ați mai pus tramvaie pentru elevi și studenți dacă merg ticsite zilnic și nu se ține cont de reguli? Mai și aveți in capat chipurile un “gardian “ care este rolul lui? Mâine chiar îl voi intreba. ‘Urcați doamnă că este pentru elevi și studenți! Ei să mori, tu? De când a început școala nu exista zi … da, zi, in care să nu văd copii vomitând, leșinând, mame cu 2-3 copii in spinare … căruia nu i se oferă nici măcar un loc. Azi a venit și rândul copilului meu să ii fie rău iar voi ăștia cu regulile voastre ‘de ochii lumii’ dormiți. Nu am văzut pe nimeni să protesteze că este tramvai de elevi și studenți. Mai și faceti zarvă toată ziua să se lase mașinile acasă și sa se circule cu mijlocul de transport in comun, dar cu ăștia mici de 2-3 ani care leșină prin tramvaie ce faceti? Vai de capul nostru, a scris Luiza B, pe o rețea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *