Cursantii Școlii Postliceale FEG Iași, în vizită în platoul Tele M

In perioada 23 octombrie – 3 noiembrie 2023, Scoala Postliceala FEG Iasi organizeaza programul de activitati integrate „Punti intre scoala si piata muncii”- editia a VII a. In cadrul evenimentului, cursantii Scolii Postliceale FEG Iasi au avut ocazia de a vizita platoul de televiziune Tele M si de a interactiona cu jurnalistii.

Cursantii din cadrul Scolii Postliceale FEG Iasi au vizitat astazi platoul de televiziune Tele M. Tinerii au avut ocazia de participa la eveniment in cadrul saptamanii europene a competentelor profesionale. Acestia au fost curiosi si determinati sa afle cum sunt realizate emisiunile intr-un platou, cum se inregistreaza stirile, cum sunt ele realizate si ce munca titanica se afla.

Ștefan Kersic Neculce, Cursant Școala Postliceală FEG Iași:

„Am observat cum se produce o emisiune si cum se editeaza si care sunt pasii prin care trebuie sa treaca pentru a ajunge la televizor si mi s-a parut destul de interesant. Este mult de munca, ce-i drept si foarte mult pe partea tehnica, multe probleme care pot sa apara si secialistii trebuie sa fie mereu pe faza si mi s-a parut destul de interesant.”

George Toma Muscalu, Cursant Școala Postliceală FEG Iași:

„Cel mai mult mi-a atras atentia partea tehnica din camera alaturata, tot ce tine de soft-uri d epe calculatoare, tot ce tine de transmisiunea live, broadcast si tot ce tine cabluri si tehnologie. Sunt pasionat de asta si in timpul liber. Mi se pare totul foarte interesant si totusi mi se pare o munca suficient de grea din privinta mea.”

Curiosi si plini de entuziasm, tinerii nu s-au sfiit sa incerce rolul de prezentator pentru cateva minute.

Lucian Gheorghiță Muscă, Cursant Școala Postliceală FEG Iași:

„Da, m-as vedea in mare parte cred ca mi-ar placea sa fiu prezentator.”

Denis Hermeniuc, Cursant Școala Postliceală FEG Iași:

„M-am pus in pielea unui prezentator tv, ceea ce vad mereu la televizor si este mult mai greu decat pare.”

La sfarsitul vizitei, tinerii ne-au marturisit ca a fost o experienta placuta si se bucura ca au avut ocazia de a vorbi cu jurnalistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *