„Curcubeu” pe strada Lapusneanu

Bucurie, culoare si umbre pe strada Lapusneanu din Iasi. Curcubeul de culoare din zona a devenit un punct de atractie pentru pasionatii de fotografie din oras. Cladirile vechi pline de amintiri pretioase sunt acum evidentiate de culorile umbrelutelor care creeaza un peisaj modern. Oamenii sunt incantati de curcubeul de culori din zona si spun ca reprezinta o adevarata atractie turistica pentru oras.

Zi de zi, sute de persoane traverseaza pe sub curcubeul de culori de pe strada Lapusneanu. Incantati de perspectiva moderna, oamenii se fotografiaza si se relaxeaza la o terasa din zona pentru a admira umbrelutele. Cu telefoanele in mana si cu zambetul pe buze, tinerii isi fac selfi-uri pentru a le posta pe retelele de socializare.

Frumos, foarte frumos.

R: Schimba putin aspectul?

Schimba in bine, sigur.

R: Ar putea reprezenta un punct de atractie pentru turisti?

Cred ca este deja. a spus un iesean

R: Va plac?

Da!

R: Schimba putin imaginea Iasului?

Da, in principiu, da.

R: Ati sta sa beti o cafea aici?

Da. Am prins si celelalte umbrelute. Acum sunt schimbate, totul in regula.

R: Vi se par mai frumoase acestea?

Sunt dragute, sunt foarte dragute.  a spus un iesean

Oamenii cred ca umbrelutele de pe strada Lapusneanu pot reprezenta un nou punct de atractie turistica in oras. Acestia sunt incantati sa le priveasca si spun ca sunt cu adevarat spectaculoase.

Am fost de foarte multe ori in oras, sunt foarte frumoase, mie una imi plac. Mereu cand vin cu prietenele facem poze, adica este misto. Este o chestie noua, nu prea am mai vazut-o nicaieri. a spus o ieseanca

Umbrelutele de pe strada Lapusneanu sunt montate de cativa ani in zona, insa in acest an, municipalitatea le-a schimbat si a adaugat mult mai multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *