Curba de la Bordea, capcana pentru pelerinii veniti la Sfanta Parascheva

Trei persoane din judetul Constanta au tras o spaima groaznica dupa miezul noptii, in timp ce veneau spre Iasi ca sa se roage la racla Sf. Parascheva. O soferita a pierdut controlul volanului in celebra curba de la Bordea si a iesit in decor, masina oprindu-se intr-o rapa. Aceasta a suferit un atac de panica in timp ce pasagerii au scapat nevatamati.

La scurt timp, o masina inmatriculata in judetul Galati, cu doua persoane la bord a avut aceeasi soarta. In acest caz, nimeni nu a fost ranit.

Curba de la Bordea este cunoscuta iesenilor, insa multi soferi din afara judetului au tentatia de a accelera in zona. De cele mai multe ori, conducatorii auto nu au timp sa redreseze masina in curba de 90 grade si ajung sa se rastoarne in rapele de la marginea drumului. La scurt timp dupa ce autoritatile au montat parapeti si balustrade noi, acestea au fost distruse de soferi imprudenti.

Din acest motiv, pentru ca soferii sa adapteze viteza la conditiile de drum, cei de la DJDP Iasi trebuie sa gaseasca solutii noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *