Curatenie de iarna in lotul Iasului

poli iasi

Flavius Stoican doreste sa plece in cantonamentul din Antalya cu 24 jucatori. Alberto Cobrea, Mendes Aguinaldo și Daudet Ndongala au fost puși pe lista de transferuri iar Iulian Rosu si Paul Parvulescu s-au inteles cu clubul iesean pentru incetarea contractelor pe cale amiabila. Nici Bekui nu va continua in Copou, acesta revenind la echipa de la care a fost imprumutat. La capitolul transferuri, Iasul nu are nimic concret. Va reveni Kizito dupa imprumutul sau la Bate Borisov iar tanarul portar Axinte va prinde si el un loc pentru Antalya. Iesenii au purtat doar discutii cu Florin Gardos. De altfel, Flavius Stoican isi mai doreste in lot un fundas central si un atacant, celelalte posturi fiind acoperite.

Suntem un lot destul de numeros. Plecam in cantonamentul din Antalya cu 24 jucatori, 6 vor ramane in continuare la club atata timp cat au contracte. Ramane de vazut ce decizie se va lua. In schimb eu ma bazez pe 24 jucatori pentru cantonamentul din Antalya, cu gandul ca putem sa mai aducem cel putin 2 jucatori pentru posturile pe care avem nevoie. Vreau sa avem posturile dublate”, a spus Flavius Stoican.

In ciuda problemelor de la nivelul clubului iesenii si-au propus sa ajunga in play off insa concurenta va fi acerba.

 “Stim ca si anul trecut am avut o situatie asemanatoare, am avut un parcurs foarte bun in acel mini retur, sper sa reeditam aceeasi situatie. Nu ne va fi usor pentru ca sunt echipe angrenate in lupta pentru acest ultim loc de play off, ce este cel mai accesibil. Chiar daca Sepsi si Viitorul nu sunt la mare departare de Astra, cred eu ca pentru loc 6 este bataie mare”, a completat antrenorul Iasului.

Vineri dimineata, Poli Iasi va pleca in cantonamentul din Antalya.