Cuplu acuzat de vecini că făcea sex prea gălăgios. „Dumitale îți place cum nechează?”

Un afiş lipit la intrarea în scara unui bloc a devenit viral pe Internet. În mesajul semnat „vecinii din această scară” unui locatar i-a fost atrasă atenţia public asupra deranjului pe care îl cauzează celorlalţi vecini de bloc, în nopţile când face sex cu partenera de viaţă.

„Noi, vecinii din această scară, te rugăm: Atunci când faci sex cu partenera dumitale, nu trezi tot blocul! Toată lumea face sex, dar fiecare dintre noi are o limită a decenţei şi a bunului simţ, astfel încât să nu cunoască tot blocul cu maximă precizie cât durează şi când se desfăşoară o astfel de activitate. Credem că nu suntem animale, căci altfel nu ne-am mai jena deloc sau ne-am apuca să facem sex în stradă sau în scara blocului”, se arată în afişul devenit viral pe Internet.

„Iar zbieretele damei pe care o foloseşti pentru această activitate sunt de-a dreptul iritante şi groteşti. E cel puţin penibilă şi vulgară, dar şi o actriţă slabă. Este oare atentă la ce se întâmplă cu ea şi în jurul ei sau suferă de ADHD (n.r.: Tulburarea de deficit de atenţie şi hiperactivitate). Dumitale îţi place cum nechează? E deranjant să se trezească cineva la ora trei dimineaţa cu aceste urlete barbare şi sinistre. Dumitale ţi-ar plăcea să fii trezit frecvent, la trei dimineaţa, cu aceste sunete grobiene?”, se arată în afiş.

Cuplul gălăgios a fost ameninţat, în final, cu reclamaţii la Poliţie.