Cum a ajuns Răzvan Timofciuc noul viceprimar al Iașului

Cum a ajuns Răzvan Timofciuc noul viceprimar al Iașului. Consilierul local Răzvan Timofciuc a povestit in cadrul emisiunei Linia Intai de la TeleM Iasi, cum a fost nominalizat in aceasta functie.

Cum a ajuns Răzvan Timofciuc noul viceprimar al Iașului

Acesta a subliniat ca desi a acceptat acordul politic de a ocupa aceasta functie, isi mentine criticile aduse de a lungul timpului la adresa edilului Mihai Chirica. De asemenea, acesta a transmis ca se va axa pe implementarea mai multor proiecte.

Noua functie de viceprimar a consilierului local Razvan Timofciuc a fost un subiect de disputa in cadrul Consiliului Local. In ziua votului, atat PSD cat si USR au refuzat sa voteze, ba mai mult au adus critici la adresa noului viceprimar numit in functie, dupa ce fostul consilier si primarul s-au atacat in dese randuri. Recent, Razvan Timofciuc a povestit cum a primit functia.

CITESTE SI: Razvan Timofciuc a fost ales viceprimar al Iasului

Răzvan Timofciuc – Viceprimar Iași: „Fara doar si poate ca au fost negocieri purtate timp de doua luni. Imediat dupa ce am fost exclus din USR, la doua saptamani am fost sunat de viceprimarul Daniel Juravle care mi-a propus un acord politic sa spunem administrativ prin care sa tina PNL – PMP la buget iar eu sa am sansa ca viceprimar sa ma ocup de ele. Si am stat, m-am gandit, am intors-o pe toate părțile. Aveam posibilitatea sa raman un consilier neafiliat, fără nicio putere din 27 care nu contau absolut deloc in ecuatia politica si administrativa locala sau sa ma alatur unei majoritati pentru a reusi sa pun in practica multe din initiativele pe care le-am avut in ultimul an si se vede ca multe le-am discutat si aici. Nu a fost o decizie usoara, va dati seama, pe multi i-a dezamăgit„.

Acesta a subliniat ca isi asuma criticile aduse de-a lungul timpului la adresa primarului Mihai Chirica.

Nu e primaria lui Chirica, cum nu a fost nici primaria lui Nichita, cum nu a fost nici a lui Simirad, Primaria este a iesenilor. In Consiliul Local, in momentul asta sunt doua partide PNL si PMP care au impreuna cu mine o majoritate, vorbim de mult mai multi oameni. Vorbim de mult mai multi oameni si de o constructie mult mai larga care nu trebuie sa se rezume la un singur om. Toate lucrurile pe care le-am spus in ultimii ani mi le asum, si nu regret nicio clipa. Ele exprima adevarul si tocmai asta am acum sansa, macar pentru o parte din ele, nu voi intoarce Iasul cu susul in jos, dar macar pentru o parte dintre ele sa ma ocup direct„, a precizat Razvan Timofciuc.

Răzvan Timofciuc a promis ca in acest mandat de viceprimar se va axa pe multe proiecte in beneficiul iesenilor, dar in special va insista pe proiectele destinate educatiei.

Fii alături de noi pe Facebook pentru mai multe știri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *