Cu gandul la revansa

cosmin frasinescu

FC Politehnica Iasi va intalni maine seara, de la ora 21, intr-un meci contand pentru etapa a 11-a de campionat pe Viitorul. Mai mereu iesenii au avut probleme cu pustii lui Hagi. In plus, Flavius Stoican nu l-a invins niciodata pe „Rege” in meciurile directe. Iesenii nu-i vor avea in teren pe Qaka si Sin, suspendati in timp ce Mihalache si Badic sunt incerti. Chiar si asa, gazdele sunt optimiste dar trebuie sa fie atente la jocul celor de la Viitorul.

Au un moral bun, chiar daca au castigat spre finalul jocului, au dominat Astra si cred eu ca vor veni cu entuziasm si incredere in meciul contra noastra. Vrem sa luam o revansa pentru ca, de fiecare data cand i-am intalnit ne-au pus probleme. Este o echipa formata din jucatori tineri care sunt de mult timp impreuna de la juniori si de aceea au un joc placut ochiului si eficient”, a declarat Flavius Stoican.

Cosmin Frasinescu spera ca Iasul sa se revanseze dupa ce au pierdut ultimele meciuri directe cu Viitorul.

Ne asteapta un meci foarte greu contra Viitorului o echipa care si-a pastrat jocul desi jucatorii s-au schimbat, sunt consecventi si au o echipa foarte buna. In ultimul timp nu am reusit mai nimic in fata lor si asteptam o revansa de la meciul de vineri”, a spus Cosmin Frasinescu.

Pentru acest meci un bilet va costa 10 lei la peluza A, 20 lei la tribunele A & B, 30 le la tribunele 01A si 01 B si 50 lei la tribuna 0