„Crosul Copiilor” în blocstarturi

foto_copii

De Ziua Internațională a Copilului, suntem invitati la „Crosul Copiilor Iași”, un eveniment dedicat exclusiv copiilor. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Palatul Copiilor Iasi Oficial, Primăria Municipiului Iași, Festivalul Internațional al Educației, Salvati Copiii Iasi și Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Secţia Română Regiunea 3 Iaşi si-au reunit fortele pentru ca intaiul de ciresar sa fie si sarbatoarea sigurantei si a sportului.

Cu mic cu mare, pustii nostri sunt asteptati la linia de start, de ziua lor ,începând cu ora 8:00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” Iași, într-o competiție a fair-play-ului prin care se va încuraja sportul, siguranța și nonviolența.

Ca jandarmii sunt prietenii copiilor stim deja. De 1 iunie, copiii vor primi din nou daruri nepretuite de la cei pe care ei ii admira.

„Salvati copiii Iasi” este, ca de obicei, un partener de suflet pentru evenimentele destinate copiilor nostri.

Înscrierile -pe categorii de vârstă -se fac la școlile de proveniență ale copiilor. Validarea înscrierii se va face la locul de desfășurare a evenimentului – Stadionul „Emil Alexandrescu” Iași.