„Cros Olimpic”, mâine la Miroslava

foto_Miroslava

Clubul Sportiv ‘Stiinta Miroslava’ cu cativa parteneri importanti, printre care Academia Olimpica Romana filiala Iasi si Primaria Comunei Miroslava, organizeaza maine, 8 iunie,  Crosul Olimpic-Comuna Miroslava.

Evenimentul, aflat la a doua editie, se va desfasura pe platoul din fata Primariei Miroslava. Startul se va da dupa ora 9.00 iar la intrecere sunt asteptati copii si adulti de orice varsta din toata Moldova.

La cursa se poate inscrie oricine are chef de miscare si nu exista taxa de participare. Organizatorii au pregatit 36 de cupe si 36 de ceasuri pentru castigatori precum si multe premii la tombola pentru toti copiii :1 bicicleta,porti de fotbal,mingi ,ghiozdane,undite,drapele si alte surprize.

Inscrierile se pot face si maine, inainte de eveniment, intre 8.30 si pana la ora 9.00. Cursele se vor desfasura  pe 6 grupe. Va fi premiat cel mai tanar si cel mai varstnic alergator cu cate un premiu surpriza, iar familia cu cei mai multi participanti, va primi un tort din partea organizatorilor.