Crizanteme colorate pentru Sărbătorile Iașului

Iasul a imbracat straie de toamna, iar angajatii de la Servicii Publice au pregatit totul in cel mai mic detaliu. Aranjamentele cu crizanteme coloreaza centrul orasului si cele sub forma de cruce care vor fi puse cu ocazia zilei Sfintei Cuvioase Parascheva.

Laurențiu Ivan, Director Servicii Publice Iași: „Avem si in acest an este un numar record de crizanteme: 36.000 de flori de diferite culori, avem 45000 de flori bianuale care o parte au fost plantate, o parte urmeaza, 25000 de bulbi de lalale care vor inflori in primavara”.

Frumusetea aranjamentelor florale este extrem de apreciata de ieseni si de pelerinii care viziteaza in aceste zile Iasul, insa in spate se afla luni intregi de munca.

Petronela Trofin, Florar:

„Suntem tare bucurosi ca le-am adus la stadiul la care le vedeti pentru a impodobi orasul nostru frumos, mai ales in zilele de sarbatoare pe care urmeaza cat de curand sa le avem. Urmeaza sa facem crucea cu roz si alb din aceste minunate crizanteme. Suntem tare bucurosi ca au ajuns la inflorirea pe care o au. Pe langa ele avem doua sere cu varza ornamentala, acea inima facuta din panseluta pur si simplu ne topeste. Oamenii fac multe poze si suntem incantati”.

Crizantemele pot fi cumparate de la pepiniera de pe strada Tudor Neculai si de persoanele care vor sa isi infrumuseteze casa sau gradina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *