Criza se adanceste la Poli Iasi

Sharing is caring!

Bulgarele datoriilor se rostogoleste in ritm ametitor iar trupa din Copou risca sa aiba probleme mari la licentiere.  Adrian Ambrosie sustine ca, instalarea lui Horia Sabo si a echipei sale plus venirea unor jucatori care nu au fost utili echipei au dezechilibrat serios bugetul.

Sunt datorii destul de mari, am incercat sa aflu de la contabilitate dar nu am o situatie concreta. In mare, va spun ca sunt peste 3 milioane de lei datorii pana in acest moment numai la stat, lus furnizori si alte datorii care sunt la salariile jucatorilor pe luna decembrie. Din pacate, am facut un calcul si din ce am vazut ca a declarat investitorul, acesta a spus in presa ca a investit 500.000 euro. Vreau sa va spun ca acestea au fost cheltuielile pe care le-am avut cu jucatorii care nu au evoluat si cei care au venit in club peste organigrama. Va fi o economie, vom strange cat se poate de tare cureaua, vom reduce cheltuielile si vom incerca sa aducem langa echipa oameni care vor incerca sa sutina cu adevarat aceasta echipa”, a declarat Adrian Ambrosie, presedinte Poli Iasi.

Pentru a-l scoate din ecuatie pe Horia Sabo si oamenii sai, Consiliul Director intentioneaza sa restructureze mai multe posturi din club.

Consiliul Director a luat o decizie importanta, legala. In urma auditului pe care l-am avut, incasarile sunt mai mici decat cheltuielile, ne-au costat foarte mult incadrarea acestor persoane in plus, in club. Suntem intr-un deficit foarte mare, chiar riscam sa nu luam licenta din cauza datoriilor. Din acest motiv, legal, am decis sa restructuram anumite posturi din club tocmai ca sa nu mai fie cheltuieli mai mari decat ne putem permite”, a completat Adrian Ambrosie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

shares